Autor: Informer.rs

16.11.2023.

09:20

Foto: profimedia

Magazin

Linda Evanđelista progovorila o temi o kojoj se u modnom svetu ne priča!

Uz Naomi Kembel, Sindi Kraford, Kristi Tarlington i Klaudiju Šifer, Linda Evanđelista je bila  najpoznatiji supermodel 90-ih. Njene neverovatne transformacije i lepota odavno su osvojile svet mode, a iako je spolja sve izgledalo savršeno, iza zatvorenih vrata ona nije živela bajku.

Iako su prošle decenije otkada je suvereno koračala modnim pistama, slavna lepotica je tek sada progovorila o tome kako se izgladnjivala u danima najveće slave, a sve da bi bila mršava na revijama, pošto su  upravo zbog njene vitke  linije mnogi poznati dizajneri želeli da je angažuju.

Informer

Odavno je javna tajna da se manekenke podvrgavaju rigoroznim dijetama kako bi bile tražene, pa ne čudi što je to prošla i Linda Evanđelista.

Manekenka je o svemu pričala za jedan podkast gde je otkrila da nije bežala od rigoroznih dijeta kako bi bila dovoljno mršava da bi je angažovali na modnim revijama.

Ona je otkrila i  da je u jednom trenutku prošla i Master Cleanse, režim koji predviđa da prvih deset dana pije samo slanu vodu i biljne laksative.

Informer

I dodala:

- Išla sam i u spa centar, koji se nalazi u pustinji Palm Springs, i gde se pije vrlo malo tečnosti, uglavnom vode sa limunom i nanom, čajeva... Dobijate čašu soka dnevno i jednom dnevno razblaženo i razvodnjeno povrće koje zovu supa.

Linda je i sama svesna da su 90-ih manekenke morale da se prilagođavaju da bi mogle da nose odeću, dok je danas situacija obrnuta i moda se prilagođava ženama.