Autor: Informer.rs

09.12.2023.

18:01

Foto: Reuters

Magazin

Modna transformacija Kejt Midlton! Elegantna i ženstvena u belom (FOTO)

Kejt Midlton je za svečani koncert, na koji je došla sa suprugom, princom Vilijamom i decom, odabrala atraktivan beli kaput.

Princeza od Velsa u poslednje vreme prolazi kroz modnu transformaciju. Do nedavno je isključivo nosila kapute i haljine, strukirane i midi dužine, do sredine listova. Sredinom ove godine počela je da nosi odela u jednoj boji, takođe pažljivo krojena i strukirana.

Tako je i sada, za treći božićni koncert u Vestminsterskoj katedrali u Londonu, odabrala drugačiju modnu kombinaciju. Ona je uključivala dugačak beli kaput, savršeno spojen sa belim kašmirskim džemperom i modernim belim širokim pantalonama visokog struka.

Princeza od Velsa je uz ovaj beli komplet nosila klasične salonke i malu belu torbu. Kosa je bila pažljivo isfenirana, a poseban akcenat bio je na nakitu - atraktivnim visećim minđušama i prstenu. 

Kejt Midlton je, inače, pre tri godine započela novi običaj kraljevske porodice. Koncert božićnih pesama u prelepom ambijentu Vestminsterske katedrale obeležio je ove godine i dolazak princa Luisa. On je božićnom koncertu prisustvovao prvi put.