21.12.2023.

13:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Volumen, punđe, talasi! Čuveni frizer Peđa Božić otkriva kakve frizure treba da imate u novogodišnjoj noći (FOTO)

S obzirom na to da se približava novogodišnja noć, verujemo da su mnoge devojke već počele da razmišljaju o tome kakvu bi frizuru mogle da imaju za ovu priliku. 

Informer

Peđa Božić

Bez obzira na to da li ćete biti same svoj majstor ili ćete se prepustiti rukama profesionalaca, čuveni frizer Peža Božić donosi vam nekoliko predloga, koji će vam sigurno biti od koristi:

- Za svečane prilike, a najluđa noć to svakako jeste, preporučujem  popularne "glam up" frizure sa mnogo volumena i to je definitivno moj glavni predlog za ostavljanje utiska. Popularne frizure sa talasastim ili kovrdžavim pramenovima, romantične ili razigrane, savršene su za veče zabave, konfeta, šampanjca i smeha - kaže Peđa i dodaje: 

Informer

Peđa Božić

- Kratke frizure, moderne i elelegantne su takođe u trendu ove sezone. One su najbolji izbor za žene koje žele da izgledaju sveže i energično.

Pravilo "zlatne noći"

- Svaka frizura mora biti usklađena sa odevnom kombinacijom, to je zlatno pravilo "zlatne noći"! Dajte mašti na volju - navodi Peđa i takođe predlaže "neuredan" stil:

- Dodajte malo "messy" stila svojoj frizuri, jer će vam baš to dati razigran i trendovski izgled. Nemojte štedeti ni na ukrasima za kosu i šljokicama, koje su ove godine bukvalno preplavile modnu scenu i kao takve su "must have".

Informer

Peđa Božić

Duga kosa

- Ako imate dužu kosu, možete je skupiti u "messy" punđu ili pletenicu. Ovo su lake frizure, koje su savršene za svaku priliku, pa i novogodišnju - ističe Peđa i zaključuje:

- Najvažnije od svega je redovno održavanje kose kod dobrog frizera! To će vam pomoći da kosa izgleda zdravo i sjajno. I da ponovim, nipošto i nikako ne zaboravite na dodatni sjaj u novogodišnjoj noći! Dodajte glitera ili boje svojoj frizuri, da pojačate dozu glamura.

Želim vam srećnu i uspešnu i svetlucavu, sjajnu Novu godinu!

Informer