22.12.2023.

08:10

Foto: profimedia

Magazin

Puca kako izgleda! Seksi plavuša u 51.godini pokazala zmijsko telo - skinula se u Meksiku, pa zagrejala decembar (FOTO)

Glumica decembar provodi na plaži u bikiniju.

Gvinet Paltrou u više navrata u poslednjih pet godina bila je tema rasprava na društvenim mrežama, ali i u medijima zbog nekonvencionalnog načina ishrane, pristupa životu i izjava koje su zaintrigirale javnost.

Bez obzira na sve Gvinet na plažu u Meksiku pokazala je vitku liniju u 51. godini.

Glumica je fotografisana zajedno sa prijateljicom dok se šetala plažom, a njen suprug je kasnije u toku dana fotografisan na brodiću.

Informer

 

Gvinet je pre četiri godine izjavila da sa suprugom Bredom Falčukom živi četiri dana u nedelji, a da preostala tri on odlazi u svoju kuću.

- Svi moji prijatelji koji su u braku smatraju da je način na koji mi živimo idealan i da ne bi trebalo da ga menjamo - istakla je Gvinet u intervjuu za "Style Magazine", dodajući da je dobila "amin" za ovaj potez od svoje učiteljice za intimnost i da im to održava svežinu u vezi.

U jednom od ranijih intervjua ona je otkrila da na ovaj način pokušavaju da održe odnose između članova porodice na zavidnom nivou, ali i da pokažu poštovanje deci koju imaju iz prethodnih brakova.

Podsetimo, Gvinet je do 2014. bila je u braku sa frontmenom grupe Koldplej, Krisom Martinom, a sa njim ima i 15-godišnju ćerku Epl i 13-godišnjeg sina Mozesa.

Sa Krisom se toliko dobro slaže da on i dan danas ima svoju sobu u njenom domu.