11.01.2024.

12:00

Foto: Profimedia

Magazin

Ne liči na sebe! Čuvena glumica prošetala Njujorkom, a svi se pitaju šta joj se desilo sa licem (FOTO)

Glumica Dru Barimor rođena je 22. februara 1975 godine, u glumačkoj porodici, s obzirom na to da su joj i tata i mama takođe glumci. 

Imala je nepunih godinu dana kada se prvi put pojavila na televiziji u jednoj reklami, što se ispostavilo da je samo početak kasnijih filmskih i producentskih uspeha. 

Dru je objavila i svoje memoare "Divlji cvet" u kojima je detaljno opisala, kako svoje detinjstvo, tako i put poslovnog uspeha.

Na žalost, vrlo rano je uplovila u svet zavisnosti, pa je već do 13. godine dva puta prošla kroz odvikavanje od kokaina.

- Shvatila sam, iskreno, da, mama me je zatvorila u instituciju. Ali to mi je dalo neverovatnu disciplinu. Bilo je to kao ozbiljna obuka za regrutaciju i kamp za obuku i bilo je užasno i mračno i veoma dugotrajno, godinu i po dana, ali mi je to trebalo. Trebalo mi je ta potpuno luda disciplina - rekla je svojevremeno za "The Guardian".

Informer

Dru Barimor

Uprkos svemu, Dru se izvukla iz pakla droge, upustila se i u voditeljske vode, odgaja svoju decu, koju ima sa bivšim suprugom Vilom Kopelmanom, a iako je razvod bio težak, ostali su u dobrim odnosima. 

Ipak, da li zbog burnog života ili jednostavno godina i genetike, mnogi ističu da Dru nije poput pojedinih koleginica kojima su godine samo broj. 

Ona je nedavno usnimljena na ulicama Njujorka gde je izgledala nasmejano i raspoloženo, ali kako neki ističu, poprilično "smežurano".