Autor: Informer.rs

12.01.2024.

13:00

Foto: AP Photo

Magazin

Sindi Kraford blista u šestoj deceniji - godine joj ne mogu ništa! Četvrti put na naslovnoj strani slavnog magazina (FOTO)

Nekadašnji svetski supermodel Sindi Kraford pojavila se na naslovnoj strani čuvenog američkog ženskog magazina "Harpers Bazar"  četvrti put. I fotografija na naslovnoj strani, i fotografije u editorijalu unutar magazina, snimljene su u prirodi, u ambijentu šume.

Na naslovnoj strani Sindi je u farmerkama, beloj atlet majici i izbledelom džinsu. Preko svega nosi kožnu jaknu u toploj smeđoj boji. Valovita kosa joj opušteno pada,ima diskretnu šminku i naušnice.

U okviru editorijala na jednoj fotografiji je u crnom čipkanom bodiju i suknji sa velikim šlicem i zavodljivo se naslanja na drvo. Na drugoj slici Sindi je obukla veoma atraktivnu crnu usku haljinu, sa golim leđima.

Posebno je zanimljiva kombinacija dugog smeđeg strukiranog kožnog kaputa i antilop čizama koje sežu do pola butina i otkrivaju izvajane noge.

Čuvena manekenka promovisala je prirodnu lepotu i atraktivne modne kombinacije i pokazala da izgleda sjajno i moderno i u kasnim pedesetim.