22.01.2024.

15:30

Foto: profimedia

Magazin

Duplo golo sevalo na sve strane! Međunožje i zadnjica na izvolte - poznata pevačica bez blama izšetala u šok haljini (FOTO)

Ipak, čini se da zima ne može ništa atraktivnoj 28-godišnjakinji, ona se nije libila da ponese haljinu stvorenu za privlačenju pažnje.

Megan je u klub stigla u društvu manekenke Kare Delevinj i pevačice Rene Rap, a obe su je držale za ruku kako bi joj pomogle prilikom hodanja u vrtoglavo visokim potpeticama.

Iako je reperka poznata po ekstravagantnim i provokativnim izdanjima, čini se da je ovog puta nadmašila samu sebe.

Informer

 

Slavna pevačica, ovenčana Gremijem, na žurku je stigla u "goloj" haljini, odnosno kreaciji od prozirnog tila u nijansi koja je identična nenoj boji kože, kreirajući tako prilično lascivan prizor. Ispod ove seksi toalete nosila je gaćice i grudnjak u boji bronze, a sve je zaokružila lakovanim, krem sandalama sa kaišićima, te skupocenim dijamantskim nakitom.

Iako je haljina sama po sebi već bila dovoljno seksi, Megan je rešila da sve dodatno začini dubokim dekolteom koji je jedva obuzdao njene bujne grudi. No, nešto kasnije ipak nije uspela da izdrži minus, te je pri izlasku iz kluba nabacila i oversize bundu od veštačkog krzna u crnoj i zelenoj boji. Izdanje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, zar ne?

Informer