29.01.2024.

08:50

Foto: freepik

Magazin

Isprobavate puder na ruci pre kupovine? Velika greška! Čuvena šminkerka otkrila bolji trik

Bobi Braun je čuvena šminkerka, koja je napravila biznis kraljevstvo upravo zahvaljujući proizvodima za šminkanje.

Mnoge dame će se iznenaditi kada čuju da ovaj ekspert tvrdi da se isprobavanjem pudera na ruci pravi velika greška.

- Kad ja napravim nekoliko linija na podlaktici, ja time samo hoću da pokažem razliku u bojama", kaže ona i dodaje: "To radim samo da bih bolje obučila žene kako da naprave izbor. Ali pravi način je da stavite malo pudera na lice i ja obično to uradim sa strane, na obrazu. Pritom, morate i da obezbedite dobro osvetljenje. Za mene, to je isključivo dnevno svetlo. Kad povučete crtu puderom koji odgovara vašoj koži, ona će doslovno da nestane pred vašim očima.

Informer

puder

Svaka žena zna da nije nimalo lako odlučiti se dok stojite u parfimeriji s kesama iz šopinga i pokušavate pronaći pravu nijansu. Rešenje je da priđete blizu izloga i nađete neki tračak dnevnog svetla.

- Dva puta testirajte ako je potrebno. Kod nekih žena je boja kože na čelu drugačija, a druge imaju tamnija područja oko usana. Tu su moguće različite intervencije. Za čelo biste mogli da izmešate dve nijanse, a oko usana možete da stavite i malo svetliji puder - kaže Bobi Braun.

- Ako vam je koža suvlja, obavezno prvo nanesite hidratantnu kremu, a ako je masnija, možete i odmah da nanesete tečni puder. Samo imajte na umu da nijedno uniformno rešenje nije za svakoga i da slobodno možete eksperimentisati dok ne nađete odgovarajući recept - poručuje ona.