Autor: Informer.rs

28.02.2024.

11:04

Foto: profimedia/drustvene mreze/Aleksandar Jovanovic

Magazin

Suzana Perić drugu godinu zaredom na Nedelji mode u Parizu! Reviju otvara svetski poznati influenser i model Elton Ilijarni (FOTO)

S obzirom na to da je njena kolekcija “Nar” prošle godine na jednoj od najprestižnijih svetskih modnih manifestacija ostvarila izuzetan uspeh, srpska kreatorka Suzana Perić je rešila da se i ove godine pojavi u Parizu.

Brojne značajne ličnosti, iz Francuske, i iz Srbije najavile su svoj dolazak na reviju koju će otvoriti svetski poznati influenser i model iz Njujorka Elton Ilijarni. Njega na društvenoj mreži Instagram prati više od 12 miliona ljudi i izuzetno je uticajan.

Za svoju novu kolekciju Suzana Perić je navela da ju je radila više meseci. Dizajnerka je osmislila kolekciju koja je u crnim i belim tonovima i predstavlja romantične, ženstvene modele.

Informer

Kolekcija će predstaviti haljine ženstvenog kroja i zanimljiva ženska odela.

Zanimljivo je da će revija u Parizu biti sedma Suzanina revija u samo godinu dana.  

- Presrećna sam i počastvovana što ću se još jednom sresti sa pariskom publikom. To je velika odgovornost i kreativni izazov za dizajnera jer Pariz jeste jedna od svetskih prestonica mode. Tako zahtevna publika vas podstiče da prevaziđete sebe - poručuje uspesna dizajnerka pred odlazak u Francusku na Paris Fashion Week.