29.02.2024.

14:53

Foto: Informer

Magazin

Čuvena frizerka Olivera napravila šok transformaciju novinarki Informera! Posetili smo ženu o kojoj bruji cela Srbija (VIDEO/FOTO)

 

Iako bi društvene mreže trebalo da služe kao način "povezivanja" ljudi, za razmenu zanimljivog sadržaja, slika i snimaka, često to baš i nije slučaj. 

Postoje i oni ljudi koji društvene mreže koriste kako bi istresali neke svoje frustracije, nezadovoljstva i jednostavno se ponašali nasilnički, vređajući i napadajući, čak i one koje ne poznaju lično. 

Koliko je lako postati žrtva internet nasilja, dokaz je i frizerka Olivera iz Novog Sada, kojoj se ovako nešto dogodilo takoreći preko noći. 

Kako je otkrila za Informer, ona se frizerskim poslom bavi već skoro 30 godina i veliki je profesionalac, zbog čega voli da svoje radove i dokumentuje snimcima, naravno uz saglasnost mušterija. 

Informer

frizerka Olivera

Međutim, desilo se da je neke od njenih snimaka neko preuzeo, postavio na društvenu mrežu X i počeo da blati njen rad. 

- Meni više izgleda kao da ova žena hoće da zaplače

- Ja bih pala i ne bih ustala sa ovim na glavi

- To sve možda i izgleda ok kad je ovako friško iz salona i ima frizuru. Kad kod kuće opere i osuši kosu imaće šta da vidi.

- Ovoj je zašlo sunce zauvek - bili su samo neki od komentara tviteraša.

Ipak, Olivera je saznala ko je želeo da joj napakosti, pa je tražila da se snimci i komentari uklone, što je na kraju i urađeno. 

Transformacija novinarke

Novinarka Jovanka imala je tu čast da od Olivere dobije pravu transformaciju. 

- Ja inače nosim ravnu kosu, a sa Oliverom sam se dogovorila da mi napravi glamurozne talase. Iznenadila sam se kada je predložila da mi stavi i šljokičave niti, ali je sve ispalo i bolje nego što sam zamišljala - rekla je Jovanka.

Informer

novinarka Informera

Koliko je Olivera zapravo jedna kreativna duša, pokazuju i njene umetničke slike. Zapravo, Olivera je tek pre godinu dana otkrila da ima talenat i za slikanje, a neretko mušterijama, koje su dugi niz godina uz nju, pokloni i neko svoje delo. 

Šta nam je Olivera još otkrila i kako je izgledala Jovankina transformacija, pogledajte u snimku sa početka teksta.