29.02.2024.

12:10

Foto: Društvene mreže

Magazin

Ove promene u Breskvičinom nastupu bi joj sigurno donele pobedu! Rajski vrt, crni oblaci, a tek haljina... (FOTO)

Naime, na ovoj društvenoj platformi osvanule su fotografije kako su korisnici mreže X zamislili nastup pevačice, koji bi po njihovom mišljenju sa drugačijom koncepcijom bio mnogo bolji i primamljiviji širokom auditorijumu i za pesmu Evrovizije.

Breskvica je tokom izvedbe pesme "Gnezdo orlovo" prema mišljenju korisnika društvenih mreža trebalo da bude odevena u haljinu nalik vilenjačkoj sa zlatnim vezom, i sa raspuštenom kosom punom cveća i leptira koja oslikava novi život. Vizuelni delovi pesme su trebali da šalju skrivene poruke i predstavljaju radost i tugu, rajski vrt u kojem se sa crnim oblacima prepliću crvene jabuke koje simbolizuju preživljavanje. 

Komentari ispod fotografija su bili raznorazni od negativnih kojima se uopšte nije svideo originalan nastup, do onih kojima je bilo žao što se neko ranije nije dosetio da pevačici osmisli nešto ovakvog tipa vredno pesme Evrovizije. 

- Ne pita se ona kako izgleda, drugi je oblače i biraju. Kao i one tri što su u ono crno kič obukli. Fuj.

- Možda da ih zaspu ljudi ovakvim idejama i nateraju da to prihvate bar malo. Ali gomila sujetnih likova oko nje pa nema puno nade ali meni je ovo baš nice! Taj vajb!

- Neko bi ovo morao da pokaže Breskvici i da promeni nastup 

- Treba joj ovo poslati pa da realizuje u Malmeu

- Kako ovo sve dobro izgleda

- Top efekti, cela priča, prelepo - bili su neki od komentara 

U galeriji ispod pogledajte kako je izgledao Breskvicin nastup na PZE: