02.03.2024.

12:00

Foto: Profimedia

Magazin

Georgina dominirala u haljini od dresa! Ronaldova lepša polovina na leđima imala posebnu posvetu (FOTO/VIDEO)

Lepša polovina čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, zablistala je na Nedelji mode u Parizu i tom prilikom privukla pažnju svih prisutnih, naravno prvenstveno zbog izbora odeće u kojoj je prošetala pistom.

Ona se pojavila na reviji Vetementsa, noseći haljinu od Ronaldovog dresa, a sa posebnom posvetom i potpisom sadašnjeg igrača Al Nasra.

Georgina je izgledala kao profesionalni model, dok je šetala pistom, ozbiljnog lica. Izgledala je zanosno sa kosom zalizanom u punđu, a iako se haljina u donjem delu širila, opet je isticala njenu fenomenalnu figuru. 

Mediji pišu da je ova haljina primer "blokekora", koji kombinuje sportsku modu sa urbanom odećom, a na leđima je pisalo:

- Za ljubav mog života, Georgina i Vetements - u potpisu Kristijano Ronaldo.

Iako ovo nije Georginina prva revija, jeste prvi put da je prošetala neki od brendova, a veruje se da neće biti i poslednji. 

Podsetimo, upravo ovoj reviji prisustvovala je i najpoznatija srpska muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je bez sumnje Georginu bacila u drugi plan, a kako je izgledao spektakl koji je Karleuša priredila u Parizu pogledajte OVDE.