23.03.2024.

16:20

Foto: EPA

Magazin

Gola Bijonse! Servirala grudi i međunožje na tacni - fotka napravila haos, svet zgrožen pojavom (FOTO)

Pevačica koja je za sada osvojila čak 28 Gremi nagrada i početkom marta je predstavila svoj najnoviji parfem, a sada je na ekskluzivan način najavila svoj osmi studijski album "Cowboy Carter", koji će ujedno biti njen prvenac kantri muzike.

Na fotografiji  Bijonse pozira naga i bosa, u obliku Venere, grudi prekriva rukom i lentom. Istakla je zanosne obline po kojima je prepoznatljiva, a iako je potpuno naga intimni delovi su vešto prikriveni.

Uz objavu na Instagramu koju su milioni do sada lajkovali, otkrila je da album izlazi 29. marta, kao i da se limitirano izdanje već može poručiti.

Fanovi su izrazili čuđenje zašto se pevačica slikala gola kako bi najavila novi album i preplavili su društvene mreže negativnim komentarima

-  Ovo je jedan jak razlog zašto te ne žele u kantri muzici. Prekomerna seksualizacija. Zašto morate da budete praktično goli da biste promovisali album?

- Zašto si uvek gola sestro moja

- Ne razumem zašto se pridružuje golotinji kao i drugi? Već je brend, ne mora da pokazuje svoje golo telo da bi prodala muziku ili nešto slično - bili su samo neki od komentara.