26.04.2024.

12:30

Foto: profimedija

Magazin

Lice skrivala ispod kačketa, al krive zube nije mogla! Zendaja nije ono za šta se predstavlja - na šta ovo liči (FOTO)

Poznato je da Zendaja voli da menja svoju odeću, čak i nekoliko puta u jednom danu. Tokom posete Njujorku, glumica je nosila sportsku odeću, koja se sastojala od bordo topa, sivog trenč mantila i nosila torbu Louis Vuitton, dodajući stilski šik njenoj odeći. 

Informer

 

Veoma neobično za Zendaju, koju smo uvek imali prilike da vidimo u elegantnim, provokativnim i ektravagantnim izdanjima. 

Ono što su mnogi primetili je da je neurednu kosu skrivala ispod kačketa, ali i da je prvi put izašla bez šminke u javnost pa smo mogli videti i njeno pravo lice bez filtera. 

Zendaja se smeškala paparacima, a osmeh koji je do sads bio od milion dolara pao je u zaborav jer ova lepotica ipak nema holivud smajl, već su joj prednji zubi malo krivi. 

Informer

 

Čini se da ona voli sebe takvu kakva jeste i ne haje previše na to da kao svetska zvezda mora konstatno da vodi računa o svom izgledu i uvek izgleda besprekorno. Ipak, ona  je takođe čovek koji voli da se opusti i bez opterećenja kako izgleda išeta na ulicu pred paparace. 

Kako se bliži izlazak filma "Izazivači", za američku glumicu Zendaju vlada ogromno interesovanje kako fanova, tako i novinara, koji se takmiče ko će je prvi pozvati na intervju.