30.04.2024.

12:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Brutalna zadnjica puca u tesnoj uniformi! Zbog fotke ove policajke grme mreže - muškarci hiptonisani prizorom, žene besne (FOTO)

Usledilo je više od 1000 komentara, a otvorila su se i neka druga pitanja, poput onih o statusu žena u policiji i sličnim poslovima na kojima moraju da se nose uniforme, a one su najčešće dizajnirane za muškarce, zbog čega mnoge žene dobijaju manje brojeve muških uniformi.

- Žene izlažu svoju seksualnost čak i kad im to ograničava kretanje u poslovima kojima se bave - stoji u opisu fotografije objavljene na društvenim mrežama, a na njoj se vidi policajka kojoj pantalone od uniforme lepo ocrtavaju zadnjicu.

- Šta je trebala da uradi? Da ostavi gu*icu kod kuće i ponese gu*icu za posao? oštro je prokomentarisala jedna žena.

Ubrzo se javilo još policajki, koje su takođe nezadovoljne tretmanom.

- Većina firmi uopšte ne šije opremu za nas, dobijamo mušku opremu i onda to često završi ovako kao što vidite na fotografiji, jer jednostavno nismo isto građeni, bez obzira što dobijemo najmanje brojeve - napisala je jedna žena.

- Žene ne traže uniforme, one ih dobijaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i ovako mi stoji uniforma - dodala je druga žena, koja takođe radi u policiji.

Neki su imali drugačije mišljenje. 

- Kako joj to tačno ograničava kretanje? zapitali su se neki.

- Pa nisu pantalone od betona da bi joj ograničavale kretanje. To su rastezljive pantalone i sigurno se kreće brže od većine svojih kolega.