14.05.2024.

17:40

Foto: profimedia

Magazin

Paparaci podivljali kada se pojavila u Kanu! Ušetala kao mafijaški bos i izgledom ostavila bez teksta - zvezda pokazala da joj nema ravne (FOTO)

Meril Strip pojavila se na Kanskom festivalu 2024. u elegantnom belom odelu. Prugasta košulja je vrhunska modna klasika, a šešir je efekatan detalj kao i sunčane naočare u klasičnoj crnoj boji. Blagi kontrast u celokupnom izgledu bile su metalik salonke.

Informer

 

Glumica je sve zasenila stilom i harizmom i mnoge stajlingom podsetila na mafijaške šefice od kojih svi zaziru. Do izražaja je došla i njena nikad vitkija linija. Ona nije imala većih problema sa kilažom, ali kako vreme odmiče, postaje sve više mršavija i to se videlo i ranije na crvenom tepihu.

Meril Strip će dobiti počasnu Zlatnu palmu tokom ceremonije otvaranja ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala u Kanu 14. maja, saopštili su ranije organizatori.

Informer

 

Bila je do sada samo jednom na festivalu, pre 35 godina kada je film "Plač u tami" u kojem glumi, dobio jednu od nagrada.

Počasnu Zlatnu palmu će ove godine dobiti i autor serijala "Ratovi zvezda" Džordž Lukas i Studio Gibli japanskog reditelja animacije Hajaoa Mijazakija.

Kanski festival trajaće od 14. do 25. maja, a za Zlatnu palmu se takmiči više od 20 filmova, među kojima se nalazi i novo ostvarenje Frensisa Forda Kopole "Megalopolis".