15.05.2024.

20:15

Foto: profimedia

Magazin

Nema dalje! Pojavila se u Kanu i pokazala intimu bez donjeg veša - poznata plavuša u haljini kao iz erotskog filma (FOTO)

Bivša Plejboj zečica i nekadašnja mis Švedske Viktorija Silvsted pojavila se u Kanu u neverovatno smeloj i izazovnoj toaleti, sa kojom je doživela i neočekivani peh.

Atraktivna 49-godišnjakinja opredelila se za haljinu od štrasa u ljubičastoj boji, koja otkriva ramena, a krase je i neobični rukavi sa dodatim rukavicama. Toaleta u predelu stomaka ima providne detalje, ali je zapravo najupečatljivije na njoj izrazito visok prorez koji seže praktično do struka i koji je u potpunosti ogolio Viktorijine vitke noge, kukove, ali i intimnu zonu.

Informer

 

Manekenka, očigledno, nije nosila donji veš, iako jeste imala uložak u boji kože koji je, doduše, prikrio samo ono najosnovnije. Ipak, većina međunožja se vrlo transparentno videla i to pri svakom pokretu, šokiravši okupljene.

Ona je izdanje zaokružila sandalama sa kaišićima od srebrnih šljokicama i skupocenom ogrlicom sa dijamantima, ali je, nažalost, sve palo u drugi plan zbog golišavog detalja tamo gde je to "zabranjeno".