Autor: Informer.rs

17.05.2024.

15:00

Foto: Foto: Profimedia, Reuters

Magazin

Žene izabrale najseksipilnijeg muškarca! "Oduvao" Toma Holanda i Kilijana Marfija, pobednik će vas iznenaditi (FOTO)

Stranica za upoznavanje "IllicitEncounters" tradicionalno svake godine pravi anketu sa jednim pitanjem - Ko je najseksepilniji muškarac?

Anketa je sprovedena i ove godine i prema mišljenju 2.000 žena koje su u njoj učestvovale, najseksepilniji muškarac je poznati britanski autor Džeremi Klarkson, nekadašnji voditelj emisije "Top Gear".

Informer

Džeremi Klarkson sa prijateljicom

Zanimljivo je da su žene koje su učestvovale u anketi sastavile listu od 50 najpoznatijih muškaraca u Velikoj Britaniji, poznatih u raznim oblastima.  Svako ime su ocenjivale bodovima od 1 do 10. Za Klarksona su glasale žene širom Velike Britanije, pa je njegov krajnji rezultat bio 8 poena od mogućih 10.

Takođe je zanimljivo da je Klarkson odneo pobedu u žestokoj konkurenciji - ostavio je iza sebe princa Vilijama, ali i glumce Idrisa Elbu, Kilijana Marfija, Toma Holanda, Rajana Rejnoldsa.

Smatra se da je Klarkson osvojio laskavu titulu zahvaljujući svom šarmu i harizmatićčnoj pojavi. On sada živi na svojoj farmi u Čedlingtonu, a titulu najseksepilnijeg muškarca osvojio je drugu godinu zaredom.