19.05.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Skandalozno! Vrišti međunožje i zadnjica - poznata Ruskinja stigla gola na crveni tepih, obavijena samo crnim tilom pokazala suvu intimu (FOTO)

Naime, ova 38-godišnjakinja izabrala je neverovatno oskudnu kreaciju, za koju je svakako trebalo i samopouzdanja i odvažnosti, ali i spremnosti da vas radoznali pogledi prate čitavo veče. No, čuvena Ruskinja navikla je da bude u centru pažnje.

Nataša je uskočila u asimetričnu kreaciju od crnog, prozirnog tila ispod koje se video seksi korset-bodi koji je malo toga ostavio mašti na volju. Bodi ima toliko minijaturni donji deo, da je intimna zona ove manekenke bila  skoro potpuno ogoljena, dok ga sa zadnje strane krasi tanga koja je takođe otkrila veći deo zadnjice.

Informer

 

Atraktivna Ruskinja znala je da će ova haljina izazvati pometnju, pa je ostatak njenog izdanja bio prilično minimalistički. Zaokružila ga je crnim, kožnim natikačama i srebrnim nakitom, te nenametljivom šminkom i niskim, zalizanim repom.

Informer

 

Nataša je, inače, godinama bila poznata kao zakleta plavuša, ali je sada rešila da napravi zaokret u imidžu o pređe u tabor brineta.

Podsetimo, veliku pažnju na Kanskom festivalu pre neku noć privukla je i bivša Plejbojeva zečica Viktorija Silvsted koja se takođe pojavila u provokativnom izdanju, pogledajte OVDE.