Autor: Informer.rs

21.05.2024.

12:30

Foto: Reuters

Magazin

Kraljica Leticija zbog zdravlja morala da promeni obuću! Odrekla se štikli, ali je dokazala da i bez potpetica može biti elegantna (FOTO)

Kraljica Leticija je pokazala svoju bezuslovnu podršku španskom ženskom fudbalu svojim prisustvom na velikom finalu Kraljičinog kupa u Saragosi između FK Barselone i Real Sosijedada na stadionu La Romareda.

Za ovu priliku odabrala je ravne bele pantalone savršenog kroja i karirani blejzer od tvida u nežnim pastelnim bojama. Nosila je i bele sportske patike i imala jednostavnu frizuru i diskretnu šminku.

Španska kraljica patike nije obula slučajno. Ona, naime, mora da pazi na izbor cipela jer je nedavno imala prelom kosti srednjeg prsta na desnoj nozi. Povreda je zahtevala imobilzaciju, a kraljica Leticija zbog ove nezgode neće moći da nosi štikle u narednih mesec dana. 

Ona mora da pazi na obuću i zbog dijagnoze od pre nekoliko godina, Naime, ona ima  Mortonov neurom. Reč je o stanju koje pogađa nerve u prstima i izaziva zadebljanje tkiva, a manifestuje se iznenadnom pojavom bola u prednjem delu stopala, najčešće tokom aktivnosti.

Zbog svega toga kraljica Leticija mora da pazi na svoju obuću. Ona se toga pridržava, pa je poslednjih nedelja često mogla da se vidi u udobnim cipelama sa minijaturnom potpeticom.

Sada je, zbog najnovije povreda, počela da nosi patike. Nosila ih je i prilikom nedavnog snimanja kraljevskog portreta sa članovima svoje porodice.