22.05.2024.

09:37

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Haos na crvenom tepihu! Poznata pevačica se umalo potukla u Kanu, zgrozila sve prisutne! (FOTO)

Na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu američka pevačica i glumica Keli Rouland se posvađala sa članicom obezbeđenja. Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju obezbeđenja pela po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. Ali u jednom trenutku došlo je do žestoke svađe sa članicom obezbeđenja. 

Keli je na snimcima i fotografijama delovala vrlo besno. Najpre je potapšala ženu iz obezbeđenja, a onda su nešto razgovarale. Tada je pevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbeđenja koji je popričao sa koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu. 

Snimak okršaja proširio se društvenim mrežama, a fanovi pevačice nagađaju da je žena iz obezbeđenja stala na njenu haljinu i zbog toga je Keli poludela. Ali šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

Nije joj prvi incident ove godine

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospela je na naslovnice novina u februaru kad je napustila emisiju Today jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su zatražili garderobu na drugom spratu, ali već je bila zauzela Dženifer Lopez.

- Keli i njen tim nisu bili srećni. Nije im se svidela garderoba pa se povukla iz emisije. Ostavila je voditeljku bez glavne gošće tog jutra. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Keli nekoliko drugih opcija, ali su ih odbili. 

- Emisija je zapravo nudila što je više moguće, ali oni nisu bili zadovoljni pa su otišli - rekao je izvor. Voditeljka Hoda Kotb morala je da nađe novog gosta, a srećom Rita Ora uskočila je u poslednji trenutak.