Autor: Informer.rs

22.05.2024.

18:05

Foto: Foto: EPA Images

Magazin

Raskošan dekolte, duge noge i providna haljina! Manekenka Petra Nemcova istakla sve svoje adute u Kanu (FOTO)

Manekenka Petra Nemcova je za "Šopard" žurku na Kanskom festivalu odabrala raskošnu haljinu koja otkriva mnogo toga. 

Dekolte prilično otkriva grudi, a visok šlic sa jedne strane otkrio je jednu nogu prilikom poziranja. Haljina od tankog tamnog plavog materijala ima po sebi leptirove od plavog materijala druge boje. Providna je i otkrila je i tamne duboke gačice i zanosnu figuru lepe manekenke.

Uz atraktivnu haljinu Petra je nosila jednostavne srebrne sandale, a u ruci je imala malu belu torbicu. Imala je i zanimljive viseće minđuše, diskretnu šminku i opuštenu frizuru.

Informer

 

Češka manekenka je poznata je po svojoj neverovatnoj životnoj priči. Ona je, naime, preživela cunami u Indijskom okeanu 2004. na Tajlandu pod strašnim okolnostima.

Nakon toga, Petra je podelila svoje iskustvo, a svoj preduzetnički duh je iskoristila kako bi pomogla ljudima koji su pogođeni prirodnim katastrofama.

Danas je Petra Nemcova šef organizacije "All Hands and Hearts – Smart Response" koja je finansirala škole u ​​zajednicama pogođenim katastrofama u više od 12 zemalja. Ova organizacija  ima za cilj da odgovori na trenutne i dugoročne potrebe zajednica pogođenih katastrofama.