26.05.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Izgled izazvao jezu! Lepotan iz poznate serije uslikan isisan od droge i alkohola - svet zabrinut da mu je kraj blizu (FOTO)

Ali izgleda da se 46-godišnji glumac suočava sa novom borbom za svoje zdravlje kako su prijatelji rekli za Dailymail jer su zabrinuti da možda neće biti spreman kada snimanje filma počne u septembru.

Naime, Pol Anderson je ponovo fotografisan kako se šeta ulicama bez majice i njegov izgled je mnoge zabrinuo.

Informer

 

Zbog očigledne promene izgleda glumca kažu da je postao senka njegovog sjajnog lika u oštrom odelu Artura Šelbija, brata vođe birmingemske bande Tomija.

Ove nedelje je Pol primećen u blizini svoje kuće vredne 1,2 miliona funti u severnom Londonu, a oni koji ga poznaju tvrde da njegov izgled izaziva "veliku zabrinutost" i strah da su stvari krenule nizbrdo. Da će poznati glumac dovesti ovim ponašanjem sebe do samog kraja. 

Informer

 

Autori serije "Peaky Blinders" na čelu sa scenaristom Stivenom Najtom, koji trenutno rade na filmu, rekli su da su optužbe protiv Andersona napravile problem u rasporedu snimanja i da je trenutno teško izvodljivo da će reprizirati svoju ulogu s obzirom na to šta mu se događa u privatnom životu.

Pol je uhapšen nakon što je vlasnik kafića pozvao policiju koja je zatekla glumca u vidno alkoholisanom stanju. Kod glumca su pronađeni narkotici, ali i lekovi za smirenje.

Informer

 

Na osnovu fotografija i trenutnih problema kojih ima jasno je da su neredovan život, alkohol i droga učinili svoje.