26.05.2024.

10:30

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Pojavila se u haljini poput carice i sa potpuno sedom kosom! Pred sam kraj ušetala na crveni tepih i ostavila sve bez reči u Kanu (FOTO)

U prethodnih 12 dana crvenim tepihom se prošetao ogroman broj poznatih lepotica u zanimljivim, raskošnim ili skandaloznim kreacijama, no, verovali ili ne, Endi je bila jedina sedokosa dama tokom čitave ove manifestacije.

Visoka moda i besprekorna elegancija su imperativ u Kanu, iako redovno viđamo dame koje se ne libe da se ogluše o to pravilo. Endi Mekdauel, ipak, nije bila jedna od njih, ali jeste donela jedan poseban pečat na crveni tepih.

Informer

 

Proslavljena glumica sinoć je blistala u raskošnoj ljubičastoplavoj toaleti od vrlo kvalitetne, lepe, lepršave tkanine. Haljina ima vrlo zanimljiv detalj u predelu ramena, odnosno jedan rukav se stapa sa ostatkom kreacije, učinivši je tako drugačijom i efektnijom.

Endi je rešila da ostane vrlo jednostavna kada je reč o detaljima, pa nije nosila baš ništa od nakita, pustivši ovu neverovatnu boju haljine da ostavi sav utisak.

Glumica je svoju bujnu, sedu kosu skupila u elegantnu, svečanu punđu, pa nije upadala u oči kao veče pre, kada se Endi pojavila na premijeri filma "La Plus Précieuse des marchandises".

Informer

 

Iako ona redovno nailazi na oštre kritike zbog forsiranja ovakvog imidža, Mekdauel ne odustaje od prirodnog izgleda. I zaista je čini drugačijom u moru istih.

Podsetimo, glumica je još tokom pandemije korona virusa rešila da prestane da se farba i pusti svoje sede da zablistaju punim sjajom.

- Već neko vreme pričam da je vreme da napravim tu tranziciju, jer sam osećala da je to prikladno za moju ličnost i ono što jesam. Moji menadžeri su mi rekli da nije vreme. A ja sam im odgovorila: "Mislim da grešite, biću moćnija ako prihvatim ovo što sam trenutno. Vreme je jer ću za dve godine imati 65. Ako to ne uradim sada, neću imati priliku da u kosi imam "so i biber", a to sam oduvek želela - ispričala je 2021. godine za "Vogue".