Autor: Informer.rs

28.05.2024.

20:01

Foto: Foto:Tanjug/AP, Profimedia

Magazin

Top 6 ideja za matursku haljinu - Zasijajte poput holivudskih zvezda sa Kanskog festivala (FOTO)

Matura samo što nije počela, a izbor maturske haljine je definitivno jedna od najvažnijih stvari za sve devojke jer će baš to ostaviti najveći utisak. 

Svaka se devojka tada trudi da haljina bude što originalnija, da se po nečemu izdvoji i ostane upamćena. 

Ako nemate ideju šta biste mogle, a želite da budete jedinstvene, možda će vam neke od ovih najlepših haljina sa ovogodišnjeg Kanskog festivala pomoći. 

Informer

Haljina koju je ponela glumica Demi Mur je nešto što svaka devojka treba da obuče makar jednom u životu, a možda je matura baš ta prilika. Bele je boje i duga, a ukrašena je svetlucavim detaljima koji joj daju još glamurozniju notu. 

Informer

Crvena haljina Hajdi Klum je pravi sinonim za eleganciju. Savršen spoj luksuzne svilene taknine koja je u naborima i volanima sa otkrivenom nogom. U ovoj haljini izgledaćete kao prava moderna princeza.

Informer

Srebrna boja će dominirati letom 2024. a čini se da je manekenka Bela Hadid to znala pre svih. Ako želite da izgledate nesvakidašnje, elegantno, a ipak opušteno, onda je ovakva haljina idealna za vas. Savršeno prati liniju tela, ali ne ističe preterano delove koji treba da se sakriju. 

Informer

Kada se Selena Gomez pojavila na Kanskom festivalu u ovoj haljini, doslovo su sve oči bile uperene ka njoj. Haljina je bila otvorenih ramena sa svilenim ružama preko dekoltea, a sam kroj je takav da posebno naglasi gornji deo tela. 

Informer

 

Prelepa glumica nam je svima pokazala da sa veoma malo truda možemo da izgledamo glamurozno. Ova korset haljina od satena je sve što vam je potrebno da "upadnete u prvi plan". Klasična ali i dovoljno elegantna, izgleda kao savršen izbor za vaše matursko veče. 

Informer

Ova pevačica je u šestoj deceniji dokazala da sve može izgledati savršeno ako znamo to da iznesemo. Ova zlatna haljina je sijala kao dijamant, a srcast dekolte je dao dozu otvorenosti jer je sama po sebi svečana zbog dužine. Ovaj tip toalete je idealan za kombinovanje sa naktom, pa tako ako volite da izgledate glamurozno ovo je defitivno prava kombinacija za vas.