31.05.2024.

12:40

Foto: Shuterstock

Magazin

"Mlekarica" haljina osvojila modni svet! Ženstveni model koji će Srpkinje obožavati, možete je nositi u svakoj prilici (VIDEO)

Kada bismo morale da izdvojimo jedan komad za leto kog nikad nemamo dovoljno u ormaru, to bi sigurno bile haljine. Ovog leta jedan model haljine biće naročito tražen, a reč je "milkmaid" modelu.

Reč je o ženstvenom modelu haljine koji najčešće imaju puf rukave (ili naramenice koje padaju na ramena), sužene su u struku, a zatim lagano padaju niz telo i mogu biti mini, midi ili maksi dužine.

♬ original sound - @__jasminenguyen


 

Devojke "milkmaid" haljinu kombinuju uz sve - od kaubojskih čizama preko sandala, a u hladnijim danima se može iskombinovati sa laganom košuljom ili teksas jaknom. Srpkinje će je obožavati jer može da se ponese u svakoj prilici, od dnevne do večernje varijante. 

Ovakve haljine pristaju svim devojkama ma koje visine bile i lepo izgledaju na svim veličinama, a odličan su izbor za dnevnu varijantu kada ne znamo šta da obučemo. Haljina "mlekarica" je posebnu pažnju dobila na TikToku, gde su brojne influenserke popularizovale ovaj model.