Autor: Informer.rs

01.06.2024.

16:00

Foto: EPA

Magazin

Poznata voditeljka u 53. godini pokazala seksi utegnuto telo! Ljudi ne znaju u šta pre da gledaju - U ovoj haljini izgleda kao da je gola (FOTO)

Amanda Holden već 10 godina vodi popularni britanski TV šou. Ove nedelje, za njegovo polufinalno izdanje odabrala je prelepu zlatnu haljinu koja joj savršeno stoji.

Haljina od tankog zlatnog materijala koji se diskretno presijava ima dubok dekolte i veliki izrez na leđima. Ima i kose trake na leđima, a materijal ispod zadnjice skupljen je i širi se u dugačak šlep.

Posebna atraktivnost haljine je u materijalu koji lagano pada, ali se pripija tamo gde treba - ocrtavaju se vitke i zategnute butine, ali i zadnjica.

Uz ovu haljinu koja mami poglede i laska figuri, Amanda je odabrala i atraktivan nakit - masivne i glomazne zlatne narukvice i viseće minđuše.

Amanda je fotografije objavila na svom Instagram nalogu, a oduševljeni komentari su se samo nizali:

 "Golden Holden. Ova haljina je prelepa i ti si lepa u njoj", "Zapanjujuće.", "Izgleda kao da nosi golu haljinu. "Izgleda golo, ali izgleda nestvarno." "Vau, apsolutni san". "Prelepa u zlatu", "Opet izgledaš apsolutno zapanjujuće", bili su samo neki od komentara.