03.06.2024.

21:00

Foto: Profimedia

Magazin

Kajli Džener ponovo diktira modne trendove: Uska haljina boje peska postaje glavni komad sezone (FOTO)

Kajli Džener, nezaobilazno ime u svetu mode i bjuti industrije, još jednom potvrđuje svoj status modne ikone.

Sve što Kajli obuče postaje instant hit, a ovoga puta to je uska haljina boje peska koja savršeno prati liniju tela. Ovaj komad garderobe već privlači pažnju mnogih žena jer zbog samog laganog materijala može svima odlično da stoji. 

Kajli Džener je poznata po svom besprekornom stilu i sposobnosti da svakodnevne komade pretvori u modni "must-have".

Informer

 

Njeni izbori često postaju globalni trendovi. Bilo da se radi o elegantnim večernjim haljinama, ležernim dnevnim kombinacijama ili sportskim autfitima sve što Kajli obuče postaje inspiracija za milione žena širom sveta.

Uska haljina boje peska – novi hit sezone

Informer

 

Poslednji modni pogodak Kajli Džener je uska haljina boje peska. Ova haljina savršeno ističe figuru i idealna je za različite prilike, od elegantnih večera do kežual izlazaka. Boja peska, neutralna i sofisticirana, lako se kombinuje sa drugim komadima garderobe, što je čini praktičnim i stilizovanim izborom.

Kajli je poznata po tome što svaki autfit upotpuni pažljivo odabranim modnim dodacima. Za haljinu boje peska, ona često bira jednostavne, ali efektne dodatke poput zlatnog nakita, minimalističkih torbica i elegantnih sandala. 

Frizura i šminka su takođe ključni elementi njenog izgleda - Kajli preferira prirodan, ali glamurozan izgled koji naglašava njene crte lica.