04.06.2024.

12:18

Foto: Privatna Arhiva

Magazin

One su najlepše Srpkinje! Njih 18. će se boriti za titulu Miss Srbije 19. juna u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Ovogodišnji izbor za mis Srbije biće održan  19. juna, a finalistkinje trenutno borave u Grčkoj u mestu Plaka.

Informer

 

Pripreme će trajati dve nedelje, a takmičarke će imati mnogobrojne aktivnosti tokom boravka u luksuznom kompleksu na samoj obali mora. U svim zemljama pripreme traju od pet do sedam dana, ali naše devojke imaju privilegiju da dve nedelje uče od najpriznatijih javnih ličnosti kao što su: dizajner Bata Spasojević, olimpijski trener Laurent Bidari, pevačica Milena Ćeranić, glumica Jovana Radosavljević i mnogi drugi. 

Tokom dvonedeljnih priprema u Grčkoj kandidatkinje će imati priliku da – osim obaveza koje prate lepotice: šminkanje, snimanje foto-editorijala i video-materijala koji će biti prikazan na finalu – nauče tenis, jašu konje, vežbaju jogu...

Informer

 

Interesantno da je Srbija jedina zemlja u svetu koja pripreme za izbor organizuje u ovolikom trajanju, a sve pod budnim okom predsednice organizacije Miss Srbija Vesne da Vinče.

- Nažalost devojke su uglavnom nespreme. One su lepe devojke, a unutra je naša zajednička katastrofa, naš nesporazum, sve ono što smo proživljavali, tranzicija u poslednjih 10 godina. Sad sve to treba dosvesti u red za dve nedelje na pripremama. Tim od 52. ljudi učestvuje na pripremama i verujem da će svako svoj maksimalan doprinos da oblikujemo i pripremimo devojke za takmičenje koje predstoji u Beogradu 17.juna. Buduća misica mora dobro da govori engleski jezik, da bi na pravi način predstavila našu zemlju na međunarodnim takmičenjima - rekla je Vesna da Vinča za Informer.

Informer

 

Ekipa Informera se nalazi sa devojkama na priprema, a u narednom video snimku pogledajte ko su devojke koje će se takmilčiti na izboru za Miss Srbije, a koja će našu zemlju predstavljati na izboru za Miss sveta.