04.06.2024.

15:29

Foto: Profimedia

Magazin

Šok fotke slavne glumice! Srbi obožavali seriju u kojoj je stekla slavu, a muškarci otkidali na nju - Sada se svi pitaju šta joj je sa licem (FOTO)

Mnogima omiljena glumica Dženifer Aniston (55) koja se proslavila u čuvenoj seriji "Prijatelji" bila je sinonim specifične lepote i dopadljivog lica. Sada se čini da glumica pokušava da zaustavi starenje plastičnim operacijama. 

Ako je tačno da je Dženifer u mladosti imala veće operacije kao što je operacija brade, nosa, ušiju, nikada se to nije toliko primećivalo jer je urađeno sa ukusom i na vreme. 

Pre dva meseca je "uhvaćena" ispred plastične klinike sa popularnom glumicom Sandrom Bulok, a sada se pojavila na crvenom tepihu itekako vidljivih promena. 

Iako je njena njena crvena haljina bila savršena, a telo u njoj još bolje, ono što je privuklo pažnju jeste njeno lice. 

Svi komentarišu da se njeno lice itekako promenilo i da ove korekcije nisu najbolje za nju. Ipak, iako sada izgleda veoma čudno, vrlo je moguće da tek sve treba da dođe na svoje mesto. Setimo se Demi Mur i njenog skandaloznog pojavljivanja nakon botoksa i filera, a sada izgleda kao devojka u najboljim godinama. 

Informer

Demi Mur nakon korigovanja lica botoksom i filerima

Mnogi fanovi od Dženifer Aniston se nadaju da je ovo samo prolazni period i da će njihova glumica ponovo zablistati. 

Dženifer je ovom prilikom pokazala i drastično skraćenu kosu. Bob frizura joj je savršeno pristala uz njenu elegantnu haljinu. 

Podsetimo, Dženifer Aniston je izazvala veliku pažnju javnosti kada se pre nekoliko meseci pojavila na crvenom tepihu sa novom frizurom, ali i izgledom lica koje ne podseća na ovo danas. Više o tome pročitajte OVDE!