05.06.2024.

19:00

Foto: profimedia

Magazin

Skinula se poznata manekenka i pokazala telo od kog se diže temperatura! Pogledajte vrele kadrove (FOTO)

Prelepa Lais Ribeiro je Brazilka koja kada se skine doslovno ceo svet stane! Sada je sve počastila svojim fotografijama u kupaćem i sve ostavila bez daha. 

Za nju se jasno vidi da vežba i da nema ni grama viška, gotovo da je prava hodajuća savršenost. Njeno telo često je okarakterisano kao "čista devetka". 

- Stalno menjam režim vežbanja. To može da bude sve - od boksa do joge. Imam i sina i igranje s njim mi je isto vrsta treninga - rekla je Lais svojeremeno stranim medijima.

Lais se skinula u kupaći i svima pokazala šta znači "zgodno telo". Ova lepotica je sve ostavila bez daha jer njene obline nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Ona ove godine puni 34. godine, a mama je 15- godišnjeg tinejdžera koji ima autizam. Ipak, ništa je ne ometa da bude stalno nasmejana ali i najzgodnija na svetu. 

Ipak, kod Laris nisu uvek cvetale ruže u životu. 

U svet manekenkenstva uplovila je po nagovoru prijateljice i to joj je promenilo život. Lais je odrasla u siromaštvu, a posao svetskog modela spasao ju je finansijskih problema. Ne samo nju već i njenu porodicu. Njeno bogatstvo procenjuje se na pet milion dolara. I pored slave i bogatstva nikada nije glumila uobraženu zvezdu, za razliku od mnogih.

Čuveni koršarkaš Žoakim Noa je osvojio njeno i od septembra 2018. tranje njihova romansa, a krunisana je brakom 2022. u Brazilu. 

Podsetimo, ovo će biti kupaći broj jedan tokom 2024. godine. Više o tome pročitajte OVDE