09.06.2024.

14:00

Foto: profimedia

Magazin

Starost uzima svoje! Sofija Loren posle duže vremena u javnosti - svi zanemeli pojavom, jedan detalj sve ražalostio (FOTO)

Glumačka legenda uslikana je u Njujorku sa sinom Edoardom Pontijem, a snimak koji je tada zabeležen prate brojni komplimenti koji se upućuju glumačkoj legendi. Čuvena Italijanka koja će 20. septembra napuniti 90 godina, imala je duži oporavak nakon hiruškog zahvata.

Sofija Loren bila je u čuvenom restoranu na Beverli Hilsu, na ručku sa sinom koji joj je pomogao da uđe u automobil. Glumica se kreće uz pomoć štapa, ali je snimak svakako ohrabrujući kada je u pitanju njen oporavak.

Informer

 

- Sofija Loren je najlepša žena na svetu

- Ima 90 godina i dalje je prelepa, obožavam je

- Apsolutna ikona

- I dalje prelepa i elegantna - komentarišu na Instagramu.

- Staros uzima svoje, ali je i dalje jako lepa 

- Tužno je kako prolazi život i uzima iz tebe sve ono najlepše 

- Rastužio me prizor kako se jedva kreće 

Njen sin je bio toliko pažljiv da joj je držao glavu dok je ulazila u auto, kako se ne bi povredila.

Oskarom nagrađena italijanska glumica Sofija Loren hitno je u septembru 2023. prebačena u bolnicu gde je operisana, nakon što je pala u svom domu u Ženevi u Švajcarskoj. Njen agent je tada rekao za CNN kako je protekao taj hiruški zahvat.

- Operacija je prošla veoma dobro, sada treba samo da sačekamo - rekao je pre devet meseci agent Sofije Loren Andrea Đusti za CNN.

Informer

 

Sinovi Sofije Loren Karlo junior i Edoardo Ponti koje je dobila sa rediteljem Karlom Pontijem, bili su sve vreme uz svoju majku.

Italijanska diva pojavila se poslednji put u javnosti, pre dolaska u Njujork, drugog septembra 2023. na modnom šouu Armani na Filmskom festivalu u Veneciji. U Linkoln centru u Njujorku se od sedmog do 13. juna prikazuje retrospektiva 13 filmova u kojima je glumila.