12.06.2024.

20:30

Foto: Video printscreen you tube

Magazin

Osvajala je lepotom, pa obolela od raka! Ovako danas izgleda Rubi - svet zanemeo nad nekada najlepšom ženom sapunica (FOTO)

Barbaru smo upoznali kao čuvenu zlobnicu Rubi u istoimenoj španskoj telenoveli koja se kod nas prikazivala pre tačno 20 godina. 

"Rubi je počela da se snima 2004, ali pre nje je već zaplovila vodama telenovela. U prvoj se pojavila 1997. godine.

Rubi je Barbari Mori donela internacionalnu slavu, ali ona je želela da bude više od zvezde sapunskih opera. Ali, filmovi koje je kasnije snimala uglavnom su se prikazivali u Južnoj Americi. Uspeh kakav joj je donela "Rubi" nikad se nije ponovio.

Informer

 

Iako se jedan period nije pojavljivala u javnosti Barbara i dalje očarava svojom izuzetnom lepotom i harizmom širom sveta. Osim što je i dalje aktivna u svetu glume, Barbara se ističe i kao filantrop, zalagajući se za humanitarne akcije i pružajući podršku različitim dobrotvornim organizacijama.

Svojim angažmanom i prisustvom u javnosti, Barbara Mori ostaje inspiracija mnogima, ne samo kao talentovana umetnica, već i kao osoba koja aktivno doprinosi zajednici i svetu.

Informer

 

Lepa glumica iza sebe ima dva braka, a postala je i baka 2016. godine kada je imala samo 38.godina. 

Karijeru lepe meksičke glumice na duži vremenski period prekinuo je rak dojke, koji joj je dijagnostifikovan 2007. Za medije je hrabro govorila o golgoti kroz koju je tada prolazila, suočavanju sa opakom bolešću i strahovima.

Srećom, uspešno se oporavila i nastavila da uživa u životu i kako primećujemo izgleda bolje nego u vreme najveće popularnosti.

Informer