17.06.2024.

10:00

Foto: profimedia

Magazin

Šok stajling privukao ogromnu pažnju! Anđelina sa mlađom ćerkom uslikana u javnosti - niko ne veruje kako izgledaju (FOTO)

Glumica i njena nasledncia sarađivale su na mjuziklu "The Outsiders", zasnovanom na istoimenom romanu iz 1967. godine, koji je ranije ove godine prikazan na Brodveju. Mjuzikl je osvojio 12 nominacija.

Anđelina Džoli nosila je prelepu, najraskošniju haljinu od pliša i ogrtač od istog materijala koja je bila tirkizne boje, dok je kroj bio maksimalno razigran i maštovit. 

Informer

 

Model je kreirala poznata modna kuća, ali je zanimljivo da je haljina nastala 2013. kao i da je Anđelina Džoli učestvovala u tome što je kreativna direktorka Donatela Versače sinoć napisala na Instagramu poručivši: "Umetnici podržavaju umetnike".

Njena ćerka Vivijen bila je u retro odelu sličnog kolorita noseći leptir mašnu i patike. Neobična (dis)harmonija u stilu između majke i ćerke viđena je i ranije kada se ovaj dvojac pojavljivao u javnosti.

Vivijen je veoma bliska sa majkom, a u međuvremenu se odrekla prezimena svog oca Breda Pita i nije jedina među sestrama i braćom.