19.06.2024.

11:51

Foto: profimedia

Magazin

Duga seda brada i 180 kilograma! Nove fotke najjačeg frajera šokiraju - guši se u hrani u restoranu, zapustio se kao nikada (FOTO)

Nekada holivudski zavodnik uhvaćen je nakon modne revije kojoj je prisustvovao sa porodicom, kako u bašti restorana u kome je smešten uživa u ručku dok milansko sunce prži asfalt. 

Trenutno je u Milanu "Nedelja mode", gde se predstavljaju aktuelni komadi garderobe za sezonu proleće/leto 2025, pa se u ovom italijasnkom gradu mogu videti mnoge poznate ličnosti svetskog šoubiznisa. 

Informer

 

Rasel je sa porodicom šetao i gradom, obučen u ležernu garderobu sa ogromnom  sedom bradom, naočarima za sunce, dok je na ruci nosio veliki zlatni viteški prsten. 

Informer

 

Podsetimo, glumac i muzičar Rasel Krou svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a trenutno je u ljubavnoj vezi sa 26 godina mlađom partnerkom Britni Teriot.

Krou je proveo 15 godina u braku sa australijskom glumicom Danijel Spenser, a vest o njihovom razvodu šokirala je mnoge jer među njima nije bilo znakova nevolje. 

Iako su zajedno doneli odluku da se razvedu, navodno je Danijela prva pokrenula tu temu, što je glumcu teško palo.

Posle razvoda Rasel se nenormalno ugojio i dostigao težinu od čak 180 kilograma, a onda se zaljubio u Britni. 

Informer

 

Fanovi su zgroženi sadašnjim izgledom glumca, jer od nekada fatalnog zavodnika nije ostala ni bleda senka. Kako komentarišu previše je debeo i izgleda zapušteno.