20.06.2024.

09:49

Foto: profimedia

Magazin

Dženifer Lopez pobegla od Bena Afleka! Izdanje šokiralo svet - ošišane kose i sa duplo manje kilograma (FOTO)

Dženifer Lopez je uhvaćena u hotelu u Pozitanu dok se sa nekoliko prijatelja probijala kroz ležaljke kako bi stigla do vode i ušla u čamac.  Dženifer je bila potpuno obično odevena za razliku njenih glamuroznih letnjih izdanja ranije.

Mala žuta majica u kombinaciji sa šorcem i košuljom sa printom bila je njen odabir za vožnju čamcem. Pažnju je privukla kosa, koju je kako se čini skratila na paž. Bronzana boja tela sijala je na suncu, a fit figura došla do izražaja. 

Informer

 

Sunce joj je izgleda koristilo jer na ovim snimcima izgleda srećno i opušteno.

Kao što smo rekli, nema traga od Bena Afleka na ovom putovanju, što važi i za njenu decu, tako da na prvi pogled zaista izgleda da je odlučila da se nakon svega malo osami i uživa sa prijateljima.

Njeno veselo raspoloženje u Italiji je potpuna suprotnost sa onim što se dešava u njenom privatnom životu kod kuće, mislimo na jasne znake da su i ona i Ben Aflek sve bliže razvodu.

Informer

 

Podsetimo, Ben i Dženifer u tišini pokušavaju da prodaju svoj bračni dom, koji su kupili prošle godine za neverovatnih 60 miliona dolara. Sada, pokušavaju da ga se otarase, dok Ben nastavlja da se kloni kuće i živi u iznajmljivanju u Brentvudu.