24.06.2024.

13:30

Foto: Ustupljene fotografije

Magazin

Marija Čitaković nova Miss Tourism Planet za 2024. godinu! Posle 12 godina Srpkinja ponela krunu na internacionalnom takmičenju lepote (FOTO)

Ovo prestižno takmičenje, koje se održava već 28 godina, okupilo je devojke sa tri različita kontinenta i preko 20 zemalja.

Informer

 

- Presrećna sam i veoma ponosna na uspeh koji sam postigla. Iako sam verovala u sebe, i dalje sam u šoku i smatram da je ova godina presudna za moj uspeh. Na samom početku osećala sam i znala da ću ostaviti trag u svetu modelinga. I evo, bila sam u pravu. Po mojim saznanjima, u proteklih 12 godina Srbija nije dobila krunu na internacionalnim takmičenjima - izjavila je Čitaković za Pink.rs.

Informer

 

Takmičenje za Miss Tourism Planet održano je na prelepom grčkom ostrvu Mikonos. Prva pratilja je devojka iz Japana, dok je druga pratilja iz Nemačke. U top 5 su se našle i predstavnice Grčke i Francuske.

Informer

 

Podsećamo da je pre ovog takmičenja održano i izbor za Miss Summer Planet 2024, gde je takođe Marija Čitaković osvojila titulu, očaravši žiri i publiku svojim šarmom, lepotom i harizmom.

Marijin uspeh na međunarodnoj sceni predstavlja veliki ponos za Srbiju i pokazuje da našu zemlju dostojno predstavlja u svetu lepote i mode.