26.06.2024.

09:55

Foto: AP/Photo

Magazin

Šok paparaco! Fatalni zavodnik stavio celu ruku u usta - Ljudi ne mogu da dođu sebi šta su upravo videli! (FOTO)

Džordž Kluni je nekada bio jedan od najpoželjnijih neženja, sve dok nije sreo 17 godina mlađu Amal, advokaticu koja mu je zarobila srce. 

Mnoge žene su mu davale epitet najlepšeg i najzgodnijeg muškarca na svetu, a sada kako je već uveliko u sedmoj deceniji života, čini se da se i glumac opustio. 

Sada je viđen u Rimu u ne tako primamljivoj situaciji. 

Naime, glumac se opuštao na terasi svog apartmana, a onda je u jednom trenutku gotovo stavio čitavu ruku u usta, pokušavajući verovatno da izvadi neki komad hrane. 

Mnoge žene koje su njegove verne obožavateljke, sigurno da nisu očekivale ovakav potez od njega, ali svakako da nije ni on računao na to da će ga paparaci uhvatiti u takvom nezgodnom momentu. Ipak, vrlo verovatno će mu sve i ovaj "kiks" oprostiti. 

Ono što je zanimljivo, a što mnogi ne znaju, jeste to da Klini nije nameravao da se ženi, ni manje ni više nego zbog svinje! 

Pred kraj osamdesetih godina bio je u vezi sa pokojnom koleginicom Keli Preston. Njih dvoje su se upoznali posle njenog razvoda i zajedno proveli skoro dve godine. Ona mu je tokom veze poklonila malo prase Maksa. Kada kada su raskinuli, on ga je zadržao. 

Maks je u jednom trenutku imao skoro 133 kilograma, ali to nije smetalo da čak i spava u krevetu sa Klunijem. Koliko je bio vezan za nju govori i činjenica da je jednom, kroz šalu, rekao da će se oženiti njome ukoliko stane u venčanicu.

- Svinja koju je zvao Maks, uginula je 2006. godine, tako da je tada možda promenio mišljenje da će možda i osnovati porodicu. Obožavao je Maksa, koji je bio veličine stola - rekla je Klunijeva bivša devojka Elizabet Dejli za "The Sun".