26.06.2024.

14:30

Foto: EPA

Magazin

Haljina Kendal Džener kao zavesa! Pojavila se u nesvakidašnjoj kreaciji i privukla sve poglede (VIDEO)

Kendal Džener se pojavila na modnoj pisti u Parizu i svojim izdanjem je privukla pažnju svih prisutnih. Smela haljina koju je ponela stajala joj je kao salivena, a na mrežama se nižu pohvalni komentari.

Kendal se prvenstveno pojavila zajedno sa koleginicom Điđi Hadid jašući na konju, međutim, njeno drugo izdanje je ostavilo najveći utisak. Manekenka se pridružila trendu "golih" haljina tj. prozirnih kreacija u boji kože, noseći komad koji su dizajnirali Žan Pol Gotje i Simon Roča.

Kendal je izgled upotpunila jarkocrvenim karminom i pramenovima koji su padali preko njenih ramena u opuštenim talasima.

- Dakle, to je bilo iskorišćavanje ženstvenosti, seksualnosti, senzualnosti... Postoji zaigrana provokativnost kod Gotjea koju sam zaista želeo da unesem - rekao je Roča za Vogue o ovoj kreaciji.

Kendal nije bila jedini učesnik Vogue Worlda koji je nosio kreaciju Roče i Gotjea. Kara Delevinj nosila je haljinu sa korsetom kakve je Madona proslavila na svojoj turneji "Blond Ambition".

Pored njih, na događaju su se pojavile i brojne druge slavne ličnosti počev od Keti Peri, preko Sabrine Karpenter, Serene i Venus Vilijams itd.