02.07.2024.

12:30

Foto: profimedia

Magazin

Struka nigde, pustila i stomak! Bila je najzgodniji model svih vremena, danas ni bleda senka - najnovije fotke Žizel Bundšen šokiraju (FOTO)

Žizel je primećena na odmoru sa svojim novim partnerom Joakimom Valenteom u Kostariki, omiljenoj destinaciji koju je delila sa bivšim Tomom Brejdijem. 

Manekenka i Hoakim provodili su vreme na plaži sa svojom decom. Porodica je uslikana kako se igra u pesku, dok Žizel snima dragocene trenutke kamerom.

Informer

 

Par izgleda srećno i opušteno, a Žizel je ovom prilikom pokzala svoju sadašnju figuru koja je mnoge koji su videli ove fotografije šokirala.  

Informer

 

Svetski poznat model koji je punio naslovnice magazina zbog svog izgleda više nije što je bila. Bez trunke šminke, nesređene kose, sa kilogramima viška poslata je bleda senka svoje nekadašnje slave. 

Na Žizelinom licu su primetni znaci starenja, a ravan stomak postao je jedna omanja loptica. 

Informer

 

Podsetimo, brazilska manekenka Žizel Bundšen od 2001. godine najplaćeniji je model na svetu, a 2007. godine našla se na Forbsovoj listi najbogatijih na visokoj 16. poziciji, a 2014. godine zauzela је 89. mesto na listi najmoćnijih žena na svetu.  

Informer