09.07.2024.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Vreli kadrovi Dženifer Lopez usijali internet! Raširila noge kao nikad dosad - Muškarcima će pasti vilica! (FOTO)

Dženifer Lopez je proslavila godišnjicu njen pesme "Cambia el Paso" iz 2021. godine, koju je napisala sa ciljem da inspiriše ljude da preuzmu kontrolu i promene svoje životne okolnosti.

Ona je objavila na svom Instragram profilu deo spota, gde ona apsolutno dominira na plaži i zavodljivo pleše. 

Čini se da je ona u tom spotu "nikad vrelija" jer je toliko seksepilna i zgodna, da i danas mnogima zastaje dah od tih kadrova. 

Momenat u spotu kada se ona valja i igra po pesku, a zatim široko raširi noge je mnoge zaintrigirao, te je od tada postala prava muška fantazija. 

Ipak, ako stavimo po strani njen savršen izgled, obratićemo pažnju na delove u pesmi i tekst koji kada se prevede ima jasnu poruku. 

- Njen život je sada bolji bez njega, ne treba joj niko da bi bila dobra, ona ne greši... On ne zaslužuje da je ima u naručju - glasi jedan od stihova, a mnogi ih povezuju sa njenom bračnom situacijom koja nikakako nije idilična već je na rubu propasti. 

Već se uveliko piše da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka "završena stvar" već mesecima. Ovaj par nije viđen zajedno mesecima, a paparaci su uslikali Bena i shvatili da on uveliko živi u iznajmljenom stanu.

U ponedeljak je objavljeno da par prodaje umetnička dela iz svoje vile u Kaliforniji koje su vrene 60 miliona dolara, a kuća je stavljena na prodaju

Iako su svi bili oduševljeni zbog ponovnog spajanja Bena i Dženifer, izgleda da je njihovoj ljubavi sada zaista došao kraj. 

Kako će Dženifer Lopez podneti što ponovo gubi "ljubav života" ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.