10.07.2024.

22:00

Foto: profimedia

Magazin

Ima skoro 100 kilograma, a vrhunsko telo - zemlja gori kada se skine u kupaći (FOTO)

Keli Bruk uveliko gazi 5. deceniju, a kako godine prolaze, sve bolje izgleda. Jedna je od retkih žena koje pucaju od samopouzdanja gde god da se pojave, a višak kilograma doneo joj je titulu žene sa najsavršenijim telom.

Fotografije u kupaćem kostimu svi gledaju bez daha, ona je dokaz pravog hodajućeg seksepila i provokacije. 

Informer

Keli Bruk u kupaćem kostimu

Prva Britanka na vrhu liste najseksepilnijih žena magazina FHM 2005. godine, Keli Bruk dospela je među prvih deset više puta u odnosu na bilo koju učesnicu. Ona tvrdi da je tek nakon što se ugojila počela da dobija komplimente na račun izgleda, a muškarci širom sveta su "odlepili" za njom.

Informer

Keli Bruk

- Uvek govorim da sada treba da volim svoje telo jer ću takvo poželeti da imam za deset godina - rekla je Keli jednom prilikom i dodala:

- Čak i kada sam bila mnogo mršavija, nisam mislila da sam dovoljno dobra. Uvek to mislite kada ste mlađi. Najbolji deo starenja je to što sve te nesigurnosti jednostavno nestaju. Razmišljate izvan sebe i više niste toliko opsednuti sobom ili fokusirani na sebe. Trenutno ne razmišljam o tome da mi stomak visi preko farmerki. Razmišljam o tome da nahranim ovu malu mačku koja je upravo ušla na moja vrata.

Informer