10.07.2024.

09:43

Foto: profimedia

Magazin

Glumac zajahao devojku od kolege! On je samo u gaćama dok ga ona miluje - Vreli kardovi sve ostavili bez daha! (FOTO)

Teo Džejms, zvezda Netfliksove hit serije "Gospoda," ponovo je privukao pažnju javnosti svojim impresivnim izgledom. Engleski glumac je viđen kako snima vrele scene za reklamu, a društvo mu pravi Vitorija Ćereti, devojka Leonarda Dikaprija.

Na slikama koje su procurile, Džejms pokazuje svoju prezgodnu građu dok leži preko Vitorije u malom brodiću, navodno je ljubeći.

Ovaj prizor ne samo da je podigao temperaturu na setu, već je i zabrinuo mnoge devojke sveta koje ga obožavaju. Da li ovolika prisnost na setu može da probudi varnice ili je zaista sve samo profesionalno odrađeno?

Budući da im je to posao, verovatno da jeste, ali njegova atletska građa i šarm su toliko neodoljivi da ćete biti ljubomorni na svaku žensku osobu koja je u njegovoj blizini. To što ga znate samo preko ekrana, to nije bitno. 

Svi se pitaju kako će Leonardo Dikaprio podneti ove scene svoje mlade devojke sa jednim od najpoželjnijih momaka današnjice.

Hoće li ovo uticati na njihov odnos ili će Leonardo sa sigurnošću prihvatiti profesionalizam svoje partnerke? Jedno je sigurno - Džejms i Ćereti su napravili pravi bum na društvenim mrežama i medijima, ostavljajući publiku da željno iščekuje izlazak reklame.