12.07.2024.

13:26

Foto: profimedia

Magazin

Šala Serene Vilijams na račun Harija i Megan zapalila internet! Njihovi "kiseli" osmesi govore više od hiljadu reči (VIDEO)

Princ Hari i Megan Markl su se pojavili zajedno u javnosti posle dužeg vremena, kada su na svečanosti dodele nagrada ESPY uslikani zajedno. Čuvena teniserka Serena Vilijams vodila je program, koja je pozdravila par u uvodnom govoru, prenosi People. 

Šala Serene Vilijams uzburkala javnost

- Princ Hari i Megan su ovde. Molim vas, nemojte da dišete previše. Ovo je moje veče i ne želim da me kasnije optužuju da baš vi uzimate previše kiseonika- rekla je u šali Serena Vilijams.

Teniserka je već dugo godina dobra prijateljica s parom, a bila je i na njihovom venčanju. Princ Hari i Megan Markl sedeli su u prvom redu i po mnogima su se kiselo nasmejali na ovu šalu.

Informer

 

Hari je na dodelu stigao u elegantnom crnom odelu, dok je Megan zablistala u dugoj beloj haljini.

Princ Hari dobitnik prestižne nagrade

Princ je na dodeli primio nagradu Patt Tillman, koju je dobio zbog angažmana u Invictus igrama koje podržavaju ranjene i bolesne vojnike i veterane koji su u borbama "duševno i telesno stradali". Inače, nagrada je dobila ime po kultnom NFL igraču Patu Tilmanu, koji je napustio NFL i pridružio se vojsci nakon napada 11. septembra, a na kraju preminuo u Avganistanu 2004. godine.

Nakon što je objavljena njegova nominacija prošlog meseca, oglasila se majka Pata Timana i rekla kako je šokirana što će nagradu dobiti neko ko je toliko kontroverzan kao Hari.

Informer

 

- Postoje pojedinci koji više zaslužuju ovu nagradu. Oni nemaju novac, resurse, veze i privilegije koje ima princ Hari - rekla je tada.

Princ je prokomentarisao njenu izjavu:

- Njeno zalaganje za Patovo nasleđe lično duboko poštujem. Veza između majke i sina je večna i nadilazi čak i najveće gubitke. Ove igre pružaju neverovatnu priliku našim hrabrim vojnicima i veteranima da demonstriraju svoje veštine u nekim novim izazovima, dok će to biti i nezaboravno iskustvo za njihove porodice. Radujemo se što ćemo videti njihovu strast, odlučnost i otpornost u punom sjaju dok se suočavaju s ovim novim poglavljem. Ovde ne stojim kao princ Hari, dobitnik nagrade Pat Tilman, već kao predstavnik Invictus igara i hiljada veterana iz više od 20 zemalja koji su učinili da Invictus igre postanu stvarnost. Ova nagrada ne pripada meni, pripada njima - rekao je Hari, prenosi Deadline.