14.07.2024.

14:46

Foto: profimedia

Magazin

Grudi joj ispadaju iz mikro kupaćeg! Supruga repera ponovo prošetala skoro pa gola - Svi ostali zapanjeni! (FOTO)

Gde god da se pojavi Bjanka Censori, izazove apsolutnu pažnju kod svih zbog njenog razgolićenog oblačenja. 

Sada njena pojava u mirko bikiniju je bila dovoljna da se opet svi zapitaju da li ova žena ikada oseća nekvaku nelagodnost. 

Ovog puta su ih pratili nekoliko paparaco fotografa, a njoj je društvo kao i uvek pravio reper, Kanje Vest.

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Censori su zajedno ručali u restoranu pre nego što su otišli na projekciju filma "Tiho mesto".

Bjanka je još jednom opravdala reputaciju s posebnim modnim izborom koji je izazvao pravu pometnju.

Njen dobro poznati ekstravagantni stil oblačenja prosto ne može da prođe nezapaženo. Sada je bila u metalik sivom kućem i boksericama, kombinujući ih sa providnim japanke na visokoj potpetici.

Njen suprug je, s druge strane, bio obučen za sezonu jesenju, uprkos tome što je njegova supruga bila gotovo gola. Nosio je beli duks, crne šortseve i čarape-patike koje su bile iz kolekcije njegovog brenda.

Nedavno su njihova pojavljivanja postala ređa nakon što su se pojavile optužbe njihovih sadašnjih i bivših zaposlenih za zlostavljanje na radnom mestu.

Ova poseta restoranu usledila je nakon što je Bjanka optužena da je slala pornografski sadržaj zaposlenima, uključujući maloletnike, optužbe koje je ona negirala. Federalna tužba u Kaliforniji tvrdi da je Censori poslala link do eksplicitnog materijala zaposlenima nakon što je njen suprug najavio pokretanje biznisa sa filmovima za odrasle, krajem aprila.

Censori  je ove optužbe demantovala putem svog bivšeg šefa kabineta Mila Janopoulosa, koji ima ovlašćenje da govori u njeno ime.