15.07.2024.

11:00

Foto: profimedia

Magazin

Bekam pokazao budžu među nogama! Apolonsko telo zasijalo na suncu - dok se voda sliva sa njega, polni organ probija šorc (FOTO)

Ovih dana, paparaci su uhvatili Bekama kako uživa na svojoj jahti u Porto Červu na Sardiniji. Sa svojim karakterističnim smirenim osmehom i bez napora pokazuje svoje zanosne mišiće, dok se sunča na palubi i kupa u kristalno čistom moru. 

Informer

Dejvid Bekam

Ovaj prizor nije samo trenutak opuštanja za 49-godišnjeg sportistu, već i inspiracija za njegove mnogobrojne obožavaoce širom sveta pogotovo ženske i one koji se dive njegovoj energiji i fitnesu.

Zgodni Bekam skakao je u vodu, al  jedan detalj na fudbaleru privukao je pažnju. Bekam je umesto kupaćih gaća imao šorc koji je potpuno otkrivao šta fudbaler čuva među nogama. 

Informer

Pokazao telo Apolona

Dok je na svojoj jahti ispod tuša spirao so sa svog tela, mokar šorc prilepio mu se skroz uz telo i tako ocrtao muškost fudbalera koji je napravio troje dece. 

Informer

Dejvid Bekam uživa na odmoru u Italiji

Kako se čini na radost mnogih pripadnica ženskog pola, Bekam se može slobodno pohvaliti majkom prirodom. U svakom slučaju je bila darežljiva prema njemu od glave do pete, pa nije ni čudo što slovi za najpoželjnijeg muškarca na planeti.  

Bekam je oduvek isticao važnost zdravog života i redovnog vežbanja, što se jasno vidi u njegovoj atletskoj figuri i vitalnosti. Osim toga, njegov nepogrešiv osećaj za modu nikada ne prestaje da privlači pažnju, pa čak i dok se odmara, Bekam izgleda besprekorno. 

Informer