Autor: Informer.rs

17.07.2024.

13:50

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Svi gledaju u njen donji deo kupaćeg! Naomi Kembel zapalila masu, pokazala nešto neobično (FOTO)

Naomi Kembel (54) supermodel svetskog renomea, nedavno je privukla svu pažnju dok je uživala u sunčanju na Ibici, obučena u očaravajućem metalik zlatnom bikiniju

Sa svojih 54 godine, ona  je očigledno bez napora pokazala da je dalje jedna od najzgodnijih žena današnjice. 

Njena kombinacija zlatnog nakita i braon-zlatnih sunčanih naočara, upotpunjena maramom na glavi, stvorila je pravi modni spektakl. Sam bikini je bio čini se nešto manji nego što je uobičajan, te su mnogi prozvali da je "mikro" kupaći. 

Međutim, ono što je najviše zaintrigiralo posmatrače bile su kupaće gaćice koje su otkrile nešto neobično. Naime, deo bikinija je delovao pomalo neodređeno, ostavljajući pitanja o tome da li se radi o pirsingu na intimnoj zoni ili nečemu drugom, pa se svi pitaju o čemu se tu radi.

Ipak, niko ne može da veruje da tako dobro izgleda, a Naomi nije sramota da pokaže svoje telo i nakon ovoliko godina na javnoj sceni. 

Naomi je jako šokirala javnost kada je maju 2021. godine dobila je ćerku, a 2023. je, u 53. godini, postala mama i jednog dečaka.

Svima je to bilo čudno jer niko nije video da je trudna, niti je tako izgledala. Ipak, ona je brzo sve objasnila, te ja rekla da je decu dobila surogat majčinstvom. 

Naomi, koja ima veoma bogatu i burnu životnu priču, ali je jasno stavila do znanja da nikada nije kasno postati majka.

Definitivno je jedna od retkih u Holivudu koja je ostvarena na svim životnim poljima, a pored svega toga i dalje mami uzdahe gde god da se pojavi.