Autor: Informer.rs

19.07.2024.

21:00

Foto: Foto: Printscreen/TikTok

Magazin

Bila je najlepša beba na svetu! Majka se obogatila na njoj - Sada je odrasla i niko ne veruje kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Društvene mreže su omogućile mnogoj deci da postanu poznata i uspešna još od najranijeg uzrasta. Neke majke su svojim ćerkama pravile Instagram profile koji su stekli globalnu slavu, omogućivši im da zarađuju i uživaju u popularnosti još dok su bile bebe.

Aira osvojila svet plavim očima

Jedan od najpoznatijih primera je priča o Airi Meri Braun. Sa samo šest meseci, Aira je osvojila javnost svojim velikim plavim očima, dugim trepavicama i plavom kosom, što je ubrzo dovelo do njene popularnosti.

Njena izuzetna lepota donela joj je brojne prilike za zaradu kroz kampanje i reklame. Već sa četiri godine, Aira je šetala modnom pistom, dok je do osmog rođendana snimila četiri filma.

Najlepša beba na svetu

Svojim roditeljima je postala najlepša beba na svetu, a oni su prepoznali njen potencijal i prijavljivali je na različita takmičenja u lepoti, gde je redovno osvajala nagrade.

Kako je rasla i dalje je bila lepa, ali više nije isticala od drugih devojčica. Njena majka je počela da je šminka, kupovala joj perike i oblačila u glamuroznu odeću.

Tada su ljudi počeli masovno da kritikuju majku, koja je smatrala da je devojčici ukradeno detinjstvo zbog komercijalnih interesa.

Danas, u svojoj 15. godini, Aira se trudi da ostane prisutna u svetu modelinga, iako se njen nekadašnji sjaj čini da je izbledio. Navodno je tokom detinjstva, kada je bila na vrhuncu popularnosti, zarađivala čak 10 miliona dolara godišnje.

Ovako danas izgleda Aira Meri Braun