18.07.2024.

17:30

Foto: Printskrin Tik tok

Magazin

Duže i gušće trepavice! Nova tehnika nanošenja maskare garantuje duplo veći volumen - žene će je obožavati (VIDEO)

Svaka devojka želi duge trepavice. Za većinu uvijač za trepavice je obavezan u neseserima i koristi se u svakodnevnoj mejkap rutini. Ipak, neretko nam fali ta nijansa više za savršenu dužinu. Ukoliko ste pronašli savršenu maskaru, postavlja se pitanje kako unaprediti tehniku nanošenja maskare. 

Maskara je najvažniji proizvod

Maskara je jedan od najvažnijih beauty proizvoda i neizostavni deo svake mejkap rutine. Njen značaj je neosporan, jer otvara i definiše oči, dodaje volumen i dužinu trepavicama i stvara dramatičan ili suptilan izgled, sve u zavisnosti od vaših želja. Ipak, često zaboravimo koliko je bitno naučiti tehniku njenog pravilnog nanošenja.

Informer

 

Kako unaprediti tehniku nanošenja maskare

Jedna bjuti influenserka je na svom TikTok profilu pokazala trik kako da maksimalno istaknemo dužinu svojih trepavica. Osim dobro poznatih proizvoda, potrebna su još dva koje ranije verovatno niste koristili pri nanošenju maskare – korektor i puder za setovanje.

Kao i uvek, uvijačem oblikujte i uvijte svoje trepavice. Zatim, potrebno je da korektor nanesete pažljivo na svaku trepavicu. Nakon toga, četkicom nanesite puder za setovanje na vaše trepavice. I za kraj, dodajte maskaru. Extra tip – prilikom nanošenja maskare, ogledalo pozicionirajte ispod nivoa očiju. Potrebno je da vaš pogled bude usmeren ka dole. Ovom tehnikom dobijate željenu dužinu trepavica.