Autor: Informer.rs

20.07.2024.

12:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Modne greške koje Italijanke nikada ne prave! Nije bitan novac - Ovako možete uvek izgledati top!

Danas mnogi troše ogromne sume na garderobu, ali Italijanke, poznate po svom stilu, smatraju da je nega lica i tela mnogo važnija od same odeće. One veruju da ništa ne može biti gore od neuredne osobe koja se trudi da se oblači moderno. 

Veoma je bitno "posložiti" stvari pravim redosledom!

Italijanke, poznate po svom sofisticiranom stilu, imaju jasan stav o modi koji ide iznad same odeće.

Informer

 

Za njih je bitnija nega i celokupan utisak koji odaje da je žena apsolutno sređena i negovana. Odeća mora biti besprekorno sređena - sveže ispeglana.

Ako imaju kućnog ljubimca, pored ulaznih vrata drže četku za odelo kako bi uklonile sve dlake pre nego što izađu.

Što se tiče obuće, za njih je ključno da cipele budu vrhunskog kvaliteta. To ne znači nužno da moraju biti brendirane, ali dizajn, materijal i boja trebaju biti u skladu sa trenutnim trendovima.

Važno je da cipele savršeno pristaju uz odgovarajući broj, jer prevelike ili premale cipele odmah privlače pažnju na negativan način.

Informer

 

Takođe, cipele moraju biti besprekorno čiste i očuvane; ako su iznošene, Italijanke ne zadržavaju u garderoberu bez obzira na brend.

Nakit mora biti efektan

Italijanke takođe pridaju veliku važnost nakitu. Za njih je nakit ne samo ukras, već i način da transformišu svaki outfit. Efektne ogrlice i narukvice su neizostavan deo njihovog stila, koji može da promeni celokupan izgled. One se trude da izbegnu preterivanje i biraju komade koji će dopuniti njihovu pojavu na suptilan način.

Informer

Njihov pristup modi se takođe oslanja na negu kože i frizure. Redovne posete kozmetičarima i frizerima su deo njihove rutine, jer smatraju da je to ključno za samopouzdanje i privlačnost.

U suštini, za Italijanke moda nije samo stvar odevanja, već kompleksan spoj detalja, brige o izgledu i samopouzdanja. Njihov stil se oslanja na urednost, kvalitet i pažljivo odabrane detalje koji čine razliku između običnog i izuzetnog izgleda.